Sander zoekt een Studio in Antwerpen

Sander zoekt: Een Studio in Antwerpen

  • Studio
  • Min. 30 m2
  • Man
  • 09 Per direct

Ik ben Sander Van den Bossche, een 25 jarige jongeman en begin in augustus van dit jaar als advocaat-stagiair te werken in Antwerpen-Zuid. Aangezien ik deel zal uitmaken van het Team Strafrecht van mijn kantoor, zal ik vaak in de auto zitten en tot in de late uurtjes moeten werken.

Aangezien mijn ouderlijk huis zich bevindt rondom Brussel, wil ik voor mijn job onderdak zoeken in Antwerpen. Een cohousingproject lijkt me spannend, aangezien ik nieuw ben in de stad en wel wat menselijke contacten kan gebruiken. Ik ben een sociaal persoon en sta dus zeker open om eens met z’n allen de stad in te gaan. Daarnaast ben ik toch een vrij rustig en zelfstandig type.

Ik ben Nederlandstalig, maar ben ook de Franse en de Engelse taal machtig. Ik eet (en drink) ook alles en kan ook perfect om met eventuele huisdieren (ik ga de Beagle van ons mama missen).

Gedurende de middelbare school heb ik op internaat gezeten en tijdens mijn rechtenstudies zat ik op kot. Tot eind vorig jaar was ik trouwens tewerkgesteld als officier bij Defensie. Discipline, groepsgeest en netheid behoren ondertussen tot mijn natuur. Zelf ben ik ook zeer sportief (judo, valschermspringen, bergbeklimmen, fietsen, lopen, fitness etc.).

Ik ben beschikbaar om vanaf midden juli/begin augustus te verhuizen. Ik zou er zeker een tijdje willen verblijven.

Algemene informatie: Sander
  Man, 25 jaar