Waar kan ik opletten tijdens een bezichtiging van een Kot in Antwerpen?

Ga je binnenkort naar een bezichtiging van een kot in Antwerpen die aangeboden wordt op kotAntwerpen ? Leuk! Hieronder lees je waarop je kunt letten tijdens deze bezichtiging van de kot in Antwerpen.

Kan je al je spullen kwijt in de kot? Mag je wijzigingen in de kot aanbrengen, zoals de muren verven? Waar kan je je fiets stallen? Indien je een auto hebt kan een parkeerplek of een parkeervergunning handig zijn.
Mag je foto’s maken tijdens de bezichtiging van de kot in Antwerpen?

Zijn er huisgenoten? Voldoet de kot voldoende aan je verwachtingen? Hoe kan je de kot inrichten? Wat zijn de afmetingen van de kot (alvast voor de inrichting) ;) ? Kan je ook spullen overnemen van de vertrekkende huurder?

Zijn er voorzieningen in de wijk die van belang zijn voor jou? (supermarkt, postkantoor, fitness, etc. ) Zijn er aansluitingen van het openbaar vervoer in de buurt van de kot in Antwerpen? Past de sfeer van de wijk en levensstijl van de bewoners bij je? Hoe ligt de eventuele buitenruimte (tuin, balkon, terras) ten opzichte van de zon? Hoe ziet de kot er aan de buitenkant uit? Is de buitenkant van de kot goed onderhouden?

Alle veelgestelde vragen