Kamer huren: niet meer beschikbaar Genuastraat in Antwerpen

  • 20 m2
  • 1 kamer
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Antwerpen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

For English scroll down
Deze lichte en ruime studentenkamer maakt deel uit van het kleinschalige studentengebouw ‘Genua’ en ligt op 't Eilandje te Antwerpen, vlak bij de Hoge Zeevaartschool, AP Hogeschool en tevens op een boogscheut van de universiteitsbuurt. De Cadixwijk, op het trendy Eilandje, is recent heraangelegd met toffe horecazaken, supermarkt, tram en parken.

De studentenkamer geeft een ruim gevoel, is modern afgewerkt en bemeubeld met een bureau, kast en bed. Het bed kan zowel enkel als dubbel gebruikt worden, wat de studentenkamer een enorme meerwaarde geeft. Ook beschikt u over een eigen koelkast en een afgesloten badkamer met wastafel, douche en hangtoilet. Op de benedenverdieping bevindt zich de gemeenschappelijke, open keuken met gezellige eetruimte (45m2). Er is een overdekte berging voor de fiets. INTERNET INBEGREPEN !! Geen onverwachte kosten.

English
This new and bright student room is located in a trendy neighborhood (Cadix), closeby the Nautical school and the university district. The room furnished with a bed, closet and desk and a personal bathroom with shower & toilet. The kitchen is shared and next to a common living area (45m2). There is a secured bicycle garage available. INTERNET INCLUDED!! No unexpected costs! !

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Antwerpen
Wijk/buurt: Eilandje
Inschrijven gemeente: Nee
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Gedeelde keuken
Eigen toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting
Tonen op kaart