Kamer huren: niet meer beschikbaar Oudeleeuwenrui in Antwerpen

  • 32 m2
  • 2 kamers
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Antwerpen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

OLR 5 is een fijne, ruime kamer met 2 ruimtes. Ze ligt op de 3de verdieping, aan de voorkant van het gebouw.

Het Welpennest is een prachtige thuis voor studenten in Antwerpen, gecreëerd in een authentieke en recent gerenoveerde burgerwoning uit 1914. De 3 woningen (met 2 traphallen nr 16 en nr 20) werden onderverdeeld in 10 praktische studentenkamers, 3 ruime studio’s en 1 studentenappartement.
Het Welpennest is gelegen aan de Oude Leeuwenrui 16-20, 2000 Antwerpen in de onmiddellijke omgeving van de Academie, het Hessenhuis, het MAS en het ‘eilandje’, op wandelafstand van de Antwerpse Hogescholen en de Universiteit, op korte fietsafstand van de Zeevaartschool die net buiten het Centrum van Antwerpen ligt.
Alle hedendaags comfort is aanwezig. De 10 studentenkamers zijn elk bemeubeld met een schrijftafel, een bed en een kleerkast, en uitgerust met een lavabo met koud en warm water en een internetaansluiting. Voor de 10 studentenkamers zijn er 2 keukens voorzien, inclusief buitenterras met zicht op de kathedraal, 3 badkamers met lavabo en douche, en 4 aparte toiletruimtes. Alle kamers hebben natuurlijk daglicht en hoge plafonds. De 3 studio’s zijn voorzien van een eigen kitchenette en een badkamer met douche en toilet. Het studentenappartement is zeer ruim en heeft een eigen keuken en badkamer met ligbad en toilet.
Het huis is ook voorzien van een uitgebreid brandveiligheidssysteem.
Je kan je fiets veilig wegzetten in de gemeenschappelijke fietsenstalling op het gelijkvloers. Het openbaar vervoer stopt voor de deur, bus 17 met verbinding naar het Universitair Ziekenhuis Antwerpen en het Centraal Station, bus 30 rijdt naar Borgerhout, Berchem en Antwerpen Zuid. Verder is er een waaier van winkels (o.a. Albert Heijn en Bio Planet) en eetgelegenheden in de buurt die het Welpennest de ideale thuis maken voor een zorgeloos en veilig verblijf in een studentvriendelijke omgeving.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Antwerpen
Wijk/buurt: Eilandje
Inschrijven gemeente: Nee
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Meer dan 5
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Gedeeld balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Gedeelde fietsenberging
Huisdieren welkom
Rookmelder
Schoonmaker
Gedeeld terras

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Student
Tonen op kaart