Room for rent: Borzestraat in Antwerpen

  • 30 m2
  • 1 room
  • 20 Immediately
  • 14 Certain period
On this page you will find all information of this Room in Antwerpen. You can contact the advertiser if you have any questions.

Scaldis Student Homes (in de volksmond ook wel “Den Borze” genoemd) is een modern complex met 119 studentenkamers dat op een steenworp van de Grote Markt ligt. Het is de perfecte uitvalsbasis voor elke student. De ruime, comfortabele kamers zijn uitgerust met een kwalitatief, hoogstaand en modern interieur. Elke kamer beschikt over een privé-badkamer met inloopdouche, toilet en badkamermeubel.

Op de benedenverdieping zijn maar liefst 6 luxe kookeilanden ingericht met alle moderne voorzieningen. In de zomer kan je je zelf gemaakt potje opeten in het zonnetje op één van de verschillende terrassen die het gebouw rijk is.

Kamer 128 is een type A kamer op de 1ste verdieping. Dit zijn ruime duplex kamers met hoge plafonds en mooie lichtinval.

Je krijgt een lattenbodem met éénpersoons matras op mezzanine niveau. Op de gelijkvloers van jouw duplex voorzien wij een zetel, bureau met bureaustoel, kleerkast, koelkast en microgolfoven. De badkamer is voorzien van een douche, hang wc en lavabo. Er is ook internet en kabelaansluiting voorzien.

Je deelt de grote gemeenschappelijke keuken met andere studenten en er is een grote fietsenstalling voorzien in de kelder waar je je fiets veilig kan wegzetten.

Read more with an subscription!

General information

City Antwerpen
District/Neighbourhood: Antwerpen Zuid
Register municipality: No
Status: Furnished
Housemates: More than 5
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Shared kitchen
Private toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Private living room
Waste surcharge
No balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Shared bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Shared terrace
Shared yard
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes

Preferred tenant

Minimum age: Doesn't matter
Maximum age: Doesn't matter
Gender: Doesn't matter
Status: Student
Show on map