Room for rent: no longer available Oudeleeuwenrui in Antwerpen

  • 13 m2
  • 1 room
  • 19 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Antwerpen. You can contact the advertiser if you have any questions.

OLR 8 is met zijn 13m² onze kleinste kamer. Ze ligt om de derde verdieping.

Bed, kast en tafel zijn voorzien, maar je kan ook je eigen spulletjes plaatsen. Lavabo met warm en koud water op de kamer.

Het Welpennest is een prachtige thuis voor studenten in Antwerpen, gecreëerd in een authentieke en recent gerenoveerde burgerwoning uit 1914. De 3 woningen (met 2 traphallen nr 16 en nr 20) werden onderverdeeld in 10 praktische studentenkamers, 3 ruime studio’s en 1 studentenappartement.
Het Welpennest is gelegen aan de Oude Leeuwenrui 16-20, 2000 Antwerpen in de onmiddellijke omgeving van de Academie, het Hessenhuis, het MAS en het ‘eilandje’, op wandelafstand van de Antwerpse Hogescholen en de Universiteit, op korte fietsafstand van de Zeevaartschool die net buiten het Centrum van Antwerpen ligt.
Alle hedendaags comfort is aanwezig. De 10 studentenkamers zijn elk bemeubeld met een schrijftafel, een bed en een kleerkast, en uitgerust met een lavabo met koud en warm water en een internetaansluiting. Voor de 10 studentenkamers zijn er 2 keukens voorzien, inclusief buitenterras met zicht op de kathedraal, 3 badkamers met lavabo en douche, en 4 aparte toiletruimtes. Alle kamers hebben natuurlijk daglicht en hoge plafonds. De 3 studio’s zijn voorzien van een eigen kitchenette en een badkamer met douche en toilet. Het studentenappartement is zeer ruim en heeft een eigen keuken en badkamer met ligbad en toilet.
Het huis is ook voorzien van een uitgebreid brandveiligheidssysteem.
Je kan je fiets veilig wegzetten in de gemeenschappelijke fietsenstalling op het gelijkvloers. Het openbaar vervoer stopt voor de deur, bus 17 met verbinding naar het Universitair Ziekenhuis Antwerpen en het Centraal Station, bus 30 rijdt naar Borgerhout, Berchem en Antwerpen Zuid. Verder is er een waaier van winkels (o.a. Albert Heijn en Bio Planet) en eetgelegenheden in de buurt die het Welpennest de ideale thuis maken voor een zorgeloos en veilig verblijf in een studentvriendelijke omgeving.

Read more with an subscription!

General information

City Antwerpen
District/Neighbourhood: Eilandje
Register municipality: No
Status: Furnished
Housemates: More than 5
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Private living room
Shared balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Shared bicycle storage
Pets allowed
Housing benefits
Fire alarm
Cleaning service
Shared terrace

Preferred tenant

Minimum age: Doesn't matter
Maximum age: Doesn't matter
Gender: Doesn't matter
Status: Student
Show on map