Vivian zoekt een Kamer / Appartement / Studio in Antwerpen

Vivian zoekt: Een Kamer / Appartement / Studio in Antwerpen

  • Kamer / Appartement / Studio
  • Min. 18 m2
  • Vrouw
  • 29 Per direct

In het kort: Vivian, 26, Nederlands, zoekt per september 2018 voor het eerste semester een leuk huis in Antwerpen!

Mijn naam is Vivian, ik ben 26 jaar oud en al zo’n 6 jaar een erg happy inwoonster van Utrecht, Nederland. Momenteel ben ik derdejaars student Toegepaste Psychologie en loop ik stage als jobcoach / assistent psycholoog bij een psychologisch adviesbureau in Utrecht wat zich volledig focust op arbeid en organisatie. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin: ik krijg heel veel energie van het coachen en begeleiden van individuen en teams!

Daarnaast ben ik een echte zonliefhebber met een gezonde dosis reislust. Ik ben de eerste die met een boekje en muziek ergens aan de Utrechtse grachten te vinden is zodra er maar een zonnestraal doorbreekt en op 1 januari zit ik achter mijn laptop om mijn reisbestemmingen van dat jaar te bepalen. Afgelopen zomer ben ik 2 maanden solo door Indonesië getrokken, begin dit jaar vertrok ik naar New York en in de zomer staan er wederom een aantal weken Azië op de planning. Daarnaast woont mijn vriend in Berlijn, dus genoeg kansen om Nederland af en toe even te verlaten.

Om deze reislust nog wat verder aan te wakkeren ga ik vanaf september 2018 voor een semester Toegepaste Psychologie studeren aan hogeschool Thomas More in Antwerpen. Ik heb ontzettend veel zin om onze zuiderburen beter te leren kennen en ben zodoende op zoek naar een leuk kot (of kamer, op zijn Nederlands)!

Binnenshuis ben ik de huisgenoot die je op een rustige avond al serie-Netflixend aantreft op de bank en je altijd kan voorzien van actuele Wie is de mol verdenkingen of relaxte dag-doorsprekingen met thee of wijn (ik blijf immers een psycholoog). Verder ben ik over het algemeen vrij druk met studeren en werken, waardoor ik ook een relatief rustige en opgeruimde huisgenoot ben.

Zijn dit dingen die jullie aanspreken en kan ik dit vinden bij jullie in huis? Dan hoor ik graag van je!

Vivian

Algemene informatie: Vivian
  Vrouw, 32 jaar
Type huurder: Student
  3e jaars Toegepaste Psychologie (HBO)