Kamer huren: niet meer beschikbaar Genuastraat in Antwerpen

  • 25 m2
  • 1 kamer
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Antwerpen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Grote bemeubelde studentenstudio van 25m2 in een complex van 16 studentenkamers. Ideaal gelegen in de trendy buurt van het Eilandje, op de hoek van de Genuastraat en Napelsstraat. Het is gelegen dichtbij de nieuwe campus van de Artesis Hogeschool en Hoge Zeevaartschool, en op een boogscheut van de universiteitsbuurt. Een absolute toplocatie om onvergetelijke jaren te beleven. U studeert in het bruisende stadscentrum met vele leuke hotspots, gezellige cafeetjes en terrasjes en diverse winkelgelegenheden. Openbaar vervoer en een Velo-station treft u vlakbij, zo bereikt u alle uithoeken van de Antwerpse binnenstad in geen tijd.

Via de moderne gemene delen van het gebouw treft u de bemeubelde studio op de eerste verdieping, aan de voorzijde van het gebouw. De kamer van 25m2 is erg ruim en modern afgewerkt met kwalitatieve materialen zoals een bureau, stoel, kasten, bed, ... Er is een afgesloten ruime badkamer met wastafel, spiegel, douche en hangtoilet. Verder is er een ruime gemeenschappelijke keuken en lift aanwezig in het gebouw.

De gemeenschappelijke kosten omvatten gas, water, elektriciteit, internet, poetsdienst, syndicus, ...

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Antwerpen
Wijk/buurt: Eilandje
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Meer dan 5
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Gedeelde keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Afvalstoffenheffing
Binnen roken
Blusapparaat
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Vaatwasser
Waterschapsbelasting
Tonen op kaart