Room for rent: Genuastraat in Antwerpen

  • 25 m2
  • 1 room
  • 18 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Antwerpen. You can contact the advertiser if you have any questions.

Grote bemeubelde studentenstudio van 25m2 in een complex van 16 studentenkamers. Ideaal gelegen in de trendy buurt van het Eilandje, op de hoek van de Genuastraat en Napelsstraat. Het is gelegen dichtbij de nieuwe campus van de Artesis Hogeschool en Hoge Zeevaartschool, en op een boogscheut van de universiteitsbuurt. Een absolute toplocatie om onvergetelijke jaren te beleven. U studeert in het bruisende stadscentrum met vele leuke hotspots, gezellige cafeetjes en terrasjes en diverse winkelgelegenheden. Openbaar vervoer en een Velo-station treft u vlakbij, zo bereikt u alle uithoeken van de Antwerpse binnenstad in geen tijd.

Via de moderne gemene delen van het gebouw treft u de bemeubelde studio op de eerste verdieping, aan de voorzijde van het gebouw. De kamer van 25m2 is erg ruim en modern afgewerkt met kwalitatieve materialen zoals een bureau, stoel, kasten, bed, ... Er is een afgesloten ruime badkamer met wastafel, spiegel, douche en hangtoilet. Verder is er een ruime gemeenschappelijke keuken en lift aanwezig in het gebouw.

De gemeenschappelijke kosten omvatten gas, water, elektriciteit, internet, poetsdienst, syndicus, ...

Read more with an subscription!

General information

City Antwerpen
District/Neighbourhood: Eilandje
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: More than 5
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Shared kitchen
Private toilet
Private front door
Internet
Wifi
Private living room
Waste surcharge
Smoking inside
Fire extinguisher
Shared bicycle storage
Free parking
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Dishwasher
Water board taxes
Show on map